top of page
My story
Olen intohimoinen johtamisen ja työelämän uudistaja. Minun tehtäväni valmentajana ja konsulttina on auttaa yrityksiä ylittämään itsensä. Luon tekemisen iloa, hyvää mieltä ja draivia asiakkailleni. Autan esimiehiä ja työntekijöitä saavuttamaan tavoitteensa ja voimaan hyvin työssään. Haluan helpottaa asiakkaani arkea, en vaikeuttaa sitä. Olen utelias ja minua kiinnostaa maailman trendit ja mihin yhteiskunta ja maailma ovat menossa. 
Ihmisten avoimuus, jota kohtaan asiakastyössäni on ihailtavaa. Suoruus ja rohkeus hypätä tuntemattomaan johtaa aina parempaan lopputulokseen kuin asioiden pakoilu tai pelko. Asiakkaani ovat usein rohkeita ja arvostan sitä.

"Liian usein pyörimme samoissa nurkissa ajatuksiemme kanssa."

Johtamisesta

Usein johtaja on sokea niin vahvuuksilleen kuin heikkouksilleenkin. Esimiehen tulee ymmärtää, mitä hän käyttäytymisellään ja johtamisellaan saa aikaan työyhteisössä. Esimiehen vastuulla on kehittää jatkuvasti niin työntekijöitään kuin itseään. Kirjoittaessani ”Esimies muutoksen johtajana"-kirjaani huomasin miten yksin esimiehet ovat ja miten paljon he tarvitsevat tukea esimiehenä kasvamisessa.  
 
Esimiesvalmennuksissa annan esimiehille uutta innostusta ja rohkeutta itsensä jatkuvaan kehittämiseen. Nautin kun näen kuinka esimies lähtee lentoon ja tekee sufrakettimaisen nousun johtamistaidoissaan. Se kannustaa ja inspiroi minua. Konsulttina luon asiakkaani kanssa yritykseen innovatiivista johtamiskulttuuria. 

Asiakas keskiössä

Olen utelias ottamaan selvää asiakkaan tarpeet ja miettimään niihin luovia ratkaisuja. Haastan asiakasta ja etsin asiakkaan kanssa yhteistyössä parhaat ratkaisut vaikeisiinkin johtamisongelmiin. Ratkaisun tulee olla houkutteleva, jotta ihmiset ottavat sen omaksensa. Mikään hyvä asia ei tapahdu nopeasti vaan vaatii kovaa työtä – ja sitä olen valmis tekemään myös itse. Teen työtäni ”hard work- asenteella”.
 
Yhdessä asiakkaan kanssa haluan tehdä jotain ainutlaatuista, josta voimme molemmat olla ylpeitä. Ajattelen asiakkaani parasta, jopa asiakkaan asiakkaan parasta. Minulla on laaja kansainvälinen asiakasverkosto ja työkokemus. Teen valmennuksiani ja projektejani niin Suomessa kuin ulkomailla.

"Pusken asiakasta kielekkeelle ja rohkaisen häntä hyppäämään."

Monipuolinen kokemus

Minulla on yli 16 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista. Olen johtanut maajohtajana People & Performance- palveluita Cap Geminillä ja People & Change palveluita KPMG:llä.  Olen toteuttanut satoja muutosprojekteja asiakkaillani. Minulla on ollut oma yritys 3,5 vuotta. Valmennan vuosittain tuhansia esimiehiä ja johtajia. Toimin executive business coachina niin Suomessa kuin ulkomailla. Olen koulutukseltani kauppatieteilijä (MBA), yhteiskuntatieteilijä ja humanisti. Ihmisten valmentamisesta ja kouluttamisesta minulla on yli 20 v. kokemus.

Learning is my passion 

Uuden oppiminen on johtotähti elämässäni.  En voi vaatia sitä asiakkaaltani, ellen tee niin myös itse. Asetan riman korkealle ja haluan olla asiakkaani kanssa kehityksen aallon harjalla. Tutkin yhteiskuntaa ja tulevaisuuden trendejä – mitä tapahtuu seuraavaksi ja mihin asiakkaani tulee valmistautua juuri nyt? Kaikki hyvät jutut syntyvät riskinoton ja rohkeuden kautta. En päästä asiakastani helpolla. Kannustan heitä tekemään rohkeita tekoja ja saavuttamaan jotain ainutlaatuista. Se kasvattaa itseluottamusta, joka auttaa hyppäämään uudestaan tuntemattomaan. 
Oma matkani tutkia maailmaa jatkuu - kirjoitan uutta kirjaani johtamisesta. Tavoitteeni on, että tuleva kirjani tulee räjäyttämään ja muuttamaan suomalaista johtamiskulttuuria.

Helka

"Muutos pitää tehdä ihmisille houkuttelevaksi."

bottom of page