top of page
My story
Olen intohimoinen johtamisen ja työelämän uudistaja. Minun tehtäväni valmentajana ja konsulttina on auttaa yrityksiä ylittämään itsensä. Luon tekemisen iloa, hyvää mieltä ja draivia asiakkailleni. Autan esimiehiä ja työntekijöitä saavuttamaan tavoitteensa ja voimaan hyvin työssään. Haluan helpottaa asiakkaani arkea, en vaikeuttaa sitä. Olen utelias ja minua kiinnostaa maailman trendit ja mihin yhteiskunta ja maailma ovat menossa. 
Ihmisten avoimuus, jota kohtaan asiakastyössäni on ihailtavaa. Suoruus ja rohkeus hypätä tuntemattomaan johtaa aina parempaan lopputulokseen kuin asioiden pakoilu tai pelko. Asiakkaani ovat usein rohkeita ja arvostan sitä.

"Liian usein pyörimme samoissa nurkissa ajatuksiemme kanssa."

Johtamisesta

Usein johtaja on sokea niin vahvuuksilleen kuin heikkouksilleenkin. Esihenkilön tulee ymmärtää, mitä hän käyttäytymisellään ja johtamisellaan saa aikaan työyhteisössä. Esihenkilön vastuulla on kehittää jatkuvasti niin työntekijöitään kuin itseään. Kirjoittaessani ”Esihenkilö muutoksen johtajana"-kirjaani huomasin miten yksin esihenkilöt ovat ja miten paljon he tarvitsevat tukea esihenkilönä kasvamiseen.  
 
Esihenkilövalmennuksissa annan esihenkilöille uutta innostusta ja rohkeutta itsensä jatkuvaan kehittämiseen. Nautin kun näen kuinka esihenkilö kasvaa ja oppii uusia taitoja. Esihenkilö voi nostaa taitonsa seuraavalle tasolle. Se kannustaa ja inspiroi minua. 
Konsulttina luo asiakkaalle innovatiivista johtamiskulttuuria ja parhaita käytäntöjä. 

Asiakas keskiössä

Olen utelias ottamaan selvää asiakkaan tarpeet ja miettimään niihin luovia ratkaisuja. Haastan asiakasta ja etsin asiakkaan kanssa yhteistyössä parhaat ratkaisut vaikeisiinkin johtamisongelmiin. Ratkaisun tulee olla houkutteleva, jotta ihmiset ottavat sen omaksensa. Mikään hyvä asia ei tapahdu nopeasti vaan vaatii kovaa työtä – ja sitä olen valmis tekemään myös itse. Teen työtäni ”hard work- asenteella”.
 
Yhdessä asiakkaan kanssa haluan tehdä jotain ainutlaatuista, josta voimme molemmat olla ylpeitä. Ajattelen asiakkaani parasta, jopa asiakkaan asiakkaan parasta. Minulla on laaja kansainvälinen asiakasverkosto ja työkokemus. Teen valmennuksiani ja projektejani niin Suomessa kuin ulkomailla.

"Pusken asiakasta kielekkeelle ja rohkaisen häntä hyppäämään."

Monipuolinen kokemus

Oppiminen ratkaisee!

Minulla on 22 vuoden kokemus valmentajana ja liikkeenjohdon konsulttina. Valmennan vuosittain tuhansia esihenkilöitä ja johtajia Suomessa ja ulkomailla. Keynote puhujana minulla on yli 20 v kokemus.  Olen kokenut ja innostava puhuja. Olen kirjoittanut kolme tietokirjaa muutosjohtamisesta, uusin Esihenkilö muutoksen johtajana ilmestyi elokuussa 2023,  Almatalent. Toimin executive business coachina niin Suomessa kuin ulkomailla. Olen johtanut maajohtajana People & Performance- palveluita Cap Geminillä ja People & Change palveluita KPMG:llä.  Olen toteuttanut satoja muutosprojekteja asiakkaillani. Olen toimitusjohtaja omassa yrityksessäni People & Leadership Consulting Oy. Olen koulutukseltani kauppatieteilijä (MBA), yhteiskuntatieteilijä ja humanisti.
Uuden oppiminen on johtotähti elämässäni.  En voi vaatia sitä asiakkaaltani, ellen tee niin myös itse. Asetan riman korkealle ja haluan olla asiakkaani kanssa kehityksen aallon harjalla. Tutkin yhteiskuntaa ja tulevaisuuden trendejä – mitä tapahtuu seuraavaksi ja mihin asiakkaani tulee valmistautua juuri nyt? Kaikki hyvät jutut syntyvät riskinoton ja rohkeuden kautta. En päästä asiakastani helpolla. Kannustan heitä tekemään rohkeita tekoja ja saavuttamaan jotain ainutlaatuista. Se kasvattaa itseluottamusta, joka auttaa johtamaan kohti tulevaisuutta.  
Oma matkani tutkia maailmaa jatkuu - tutkin uteliaana maailmaa, kirjoitan tietokirjoja, käyn puhumassa eri foorumeilla, kirjoitan blogeja eri medioihin ja teen Suplaan All in- podcastsarjaa. Tavoitteeni on parantaa työelämää ja johtamista - kasvattaa ihmisiä tulevaisuutta kohti!

Helka

"Muutos pitää tehdä ihmisille houkuttelevaksi."

bottom of page